Whatsapp examples logo blurred

Coincare nu ook bereikbaar per whatsapp

Door nauw samen te werken met je boekhouder, wordt het voor alle partijen veel prettiger en overzichtelijker. Je gaat elkaar waarderen. Een van de redenen dat wij met scherpe vaste maandtarieven werken is juist om te zorgen dat je niet bang bent voor onverwachte facturen. Onze teller gaat niet lopen als je contact met ons opneemt!

Hoe neem ik contact op?

  • Voor belangrijke maar niet urgente zaken, is het beste om een mail te sturen naar support@coincare.nl. Je mail komt in ons ticketsysteem terecht en wordt toegewezen aan de persoon die het beste en snelste antwoord kan geven.
  • Stuur één mail per onderwerp, dit voorkomt dat wij een van je vragen niet kunnen behandelen. Als je een salarisvraag en een fiscale vraag in een mail stelt, kunnen wij die niet aan de specialist toewijzen.
  • Beantwoord dus ook geen mail met een hele andere vraag, maar maak ajb weer een nieuw ticket aan.
  • Heb je een korte vraag of wil je bijvoorbeeld weten wat je moet doen met een brief dan kan je Coincare nu ook whatsappen via nummer 085 0160637. Meestal lukt het ons om ook snel (en zeker binnen één werkdag) te reageren op je bericht.
  • Als je behoefte hebt aan mondelinge uitleg, dan kun je altijd bellen.
  • Als we je dingen op je scherm moeten laten zien, gebruiken we daar graag whereby.com/coincare voor.
    Je hoeft dan geen app te installeren, maar kunt gewoon in je browser met ons je scherm delen.

We hopen dus dat je ons blijft “lastig vallen” totdat jij het inzicht in je administratie hebt dat je wenst! Dat geeft jou de essentiële slagkracht, juist in deze tijd!