Img 7196 1

Met gepaste trots willen we je meedelen dat, na een intensieve zoektocht, ons team versterkt zal worden door Merlijn. Ze is per vandaag voor CoinCare aan de slag.

Ervaring en expertise

Na het VWO en haar studie Bedrijfseconomie, vervolgde (en voltooide) Merlijn haar opleiding met een deeltijd studie accountancy. Haar praktijkervaring deed zij de afgelopen 19 jaar op bij Reinink Accountants in Harderwijk (voorheen RAAD Accountants) als relatiebeheerder. Wij zijn heel blij om haar schat aan ervaring en expertise in ons team beschikbaar te hebben.

Relatiebeheer

Merlijn zal zich in gaan zetten voor alles wat wij voor onze relaties doen, van het inrichten van administraties en processen, tot aangiftes, jaarwerk en advies. In de komende paar maanden zal zij ook onze strategische partner (Bouwman & Veldhuijzen fiscalisten) assisteren met jaarwerk en aangiftes.

Kwaliteit dienstverlening

CoinCare heeft als doel de kwaliteit van haar dienstverlening continu verder te verhogen. Met deze uitbreiding zetten we daar weer een grote stap in. Bovendien zijn we nu ook klaar voor verdere groei van het aantal klanten dat we kunnen bedienen.