Juridische bescherming advocura

Met juridische zaken houd je je als ondernemer vaak pas bezig als het kwaad al is geschied.

Rust en zekerheid met juridische bescherming

Juridische bescherming

Met sommige zaken houd je je als ondernemer niet bezig, totdat iets fout loopt. Er zijn al heel veel zaken die om je aandacht vragen. Je bent druk in de weer met marketing, verkoop, personeel, administratie en misschien zelfs je verzekeringen. Dat alles ook juridisch in orde moet zijn, bedenk je dan pas als het kwaad al is geschied.

Jaarpakket

Stel dat je nu voor een klein jaarlijks bedrag alle juridische kennis tot je beschikking hebt, die relevant is voor jou als ondernemer. En dat je bovendien bij het afsluiten van een jaarabonnement een juridische scan krijgt; een rapport waarmee je helder in kaart hebt waar eventuele juridische zwaktes in je bedrijf zitten.

Onbeperkt eerstelijns vragen

CoinCare biedt in samenwerking met ADVOCURA de unieke mogelijkheid aan om voor € 295 (ex BTW) onbeperkt eerstelijns vragen te kunnen stellen. Daarnaast wordt een juridische scan uitgevoerd op basis van een eigen hiervoor ontwikkeld model. Moet er geprocedeerd worden of is een juridische uitwerking noodzakelijk? Dan krijg je maar liefst 15 procent korting op het uurtarief.

Waarom Legal Care?

De drempel naar juridisch advies is voor veel ondernemer (te) hoog, waardoor ze pas in een (veel) te laat stadium juridische hulp zoeken; dan zijn ze vaak genoodzaakt hoge juridische kosten te maken. Veel juridische problemen kunnen echter voorkomen worden, door aan de voorkant zaken goed te regelen.

Er zijn natuurlijk meer spelers op de markt die een juridisch pakket aanbieden. Maar dit pakket is uniek, want evenals CoinCare staat ADVOCURA voor een persoonlijke aanpak. ADVOCURA begrijpt dat de ondernemer zich liever met de eigen ondernemingsactiviteiten bezig houdt en juridische kwesties graag zo snel mogelijk uit de weg wil hebben. Juist omdat de kwaliteit van een juridisch advies van grote invloed is op de toekomst van je bedrijf, is dit pakket ontwikkeld. Zodat jouw juridisch advies binnen handbereik is.

Wat houdt de Legal Care Scan in?

Aan de hand van een korte vragenlijst en enkele documenten wordt de Legal Care Scan uitgevoerd, op basis waarvan een rapport voor jouw bedrijf wordt opgesteld. Het invullen van het formulier kost jou als ondernemer nauwelijks tijd, terwijl het snel de juridische zaken in kaart brengt. Er wordt onder andere gekeken naar je algemene voorwaarden, je offerteproces en je arbeidscontracten. Nadat het rapport is opgesteld, wordt dit met je besproken. Tijdens een persoonlijk onderhoud bij ADVOCURA wordt ingegaan op de juridische dynamiek van jouw bedrijf. Je hebt zo een duidelijk overzicht van hoe je er juridisch voorstaat, en waar eventueel actie nodig is om juridische problemen in de toekomst te voorkomen.

Welke juridische expertise is gedekt?

Het Legal Care-pakket is er speciaal voor ondernemers en ziet met name op contractenrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een e-mail naar info@coincare.nl of info@advocura.nl en ontvang het Legal Care Scan-formulier en alle benodigde informatie.