Finovion

Winstpunten

Winstpunten

De afgelopen maanden zijn er intensieve contacten geweest tussen Baritos en CoinCare en vanaf 1 mei 2019 zal de samenwerking een feit zijn. Ronald Ostermann van Baritos zag in de samenwerking met CoinCare twee grote winstpunten:

Hij kan zich langzaam gaan richten op andere activiteiten in de branche die al langer om zijn aandacht vroegen.

Hij kan zijn klanten een oplossing bieden die ze verder helpt in het optimaal inzetten van de huidige mogelijkheden die de automatisering biedt ten aanzien van administratieve processen.

Betrokken

Het CoinCare team ziet er naar uit om de klanten van Baritos te mogen bedienen. Ronald zal de komende jaren nog zeker betrokken blijven, maar hoopt wel steeds meer naar de achtergrond te kunnen gaan.

Pittige stap

Ronald is zeer betrokken bij zijn klanten en het zal dan ook een pittige stap zijn om dingen los te laten. Maar hij heeft er alle vertrouwen in dat de dienstverlening naar zijn klanten toe er alleen maar op vooruit gaat.

Minder inspanning, meer inzicht

Voor CoinCare is het de uitdaging om te kijken waar de klanten met minder inspanning meer inzicht gegeven kan worden. Om dit te realiseren zullen de klanten in de komende periode allemaal persoonlijk benaderd worden voor kennismaking en eventueel advies omtrent procesoptimalisatie.

PS In de foto is te zien hoe de eigenaren van Baritos en CoinCare blij zijn met de samenwerking, die voor beide partijen biedt waar ze naar op zoek waren!